Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

AMSTERDAM

Frans van Mierisstraat 58 -hs - 1071 RW
€1.895.000 k.k.
foto 1 Frans van Mierisstraat
foto 2 Frans van Mierisstraat 58 -hs
foto 3 Frans van Mierisstraat 58 -hs
foto 4 Frans van Mierisstraat 58 -hs

View all 45 images

Description

Frans van Mierisstraat 58-HS Amsterdam-Zuid, om de hoek van de Van Baerlestraat.

Riant drie laags benedenhuis van ca. 240 m² met veel authentieke details en een terras en tuin van ca. 30 m². De woning heeft een woonkamer en-suite op de bel-etage met o.a. prachtige schouwen, een open keuken met deur naar de tuin en een serre aan de tuinzijde.
Er bevinden zich drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping. In het souterrain zijn er ook nog twee ruime slaapkamers danwel werkkamers, tevens is er een badkamer met wasruimte en een berging. De kamers in het souterrain beschikken over dubbel glas ramen voorzien van ventilatie.

De erker in de slaapkamer op de eerste verdieping biedt een mooi zicht naar bijvoorbeeld de Van Baerlestraat.

INDELING:
Beletage:
Entree, prachtige statige hal met marmeren vloer en ruime trap naar de eerste verdieping en tevens de trap naar het souterrain. De ruime kamer-en-suite is voorzien van o.a. een open haard, hoge ornamenten plafonds (ca. 3.35m) en aan de achterzijde een serre voorzien van veel ramen en deur naar het terras. Aan de achterzijde is de open keuken met een groot zes pits fornuis en oven, een deur naar het terras en een vaste trap naar de tuin. Ook is op deze verdieping een separaat toilet. De gehele bel-etage is voorzien van een mooie massief houten vloer.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon. De beiden ruime “en-suite” kamers zijn voorzien van schouwen en van de schuifdeuren met kastruimte. Deze zijn éénvoudig dichte te maken voor het creëren van ruime slaapkamers. De badkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een ruime inloop-douche, ligbad en wastafel. Ook hier is er een toilet op deze verdieping.

Souterrain:
Aan de voorzijde is een royale werkkamer annex speel- of kinderkamer gelegen. Aan de achterzijde is een logeerkamer met ramen naar de tuin en ook nog een ruime tussenkamer. Voorts is er een badkamer met douche en toilet, en een wasruimte. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een au-pair. Ook is er een berging is gelegen onder de entree van de woning.
Deze verdieping heeft een goede stahoogte (ca. 2.13).

LIGGING:
Bijzonder centrale ligging midden in de Concertgebouwbuurt, nabij de Beethovenstraat, Van Baerlestraat, het Museumplein en De Pijp.

Zowel de P.C.Hooftstraat, de Cornelis Schuytstraat als Albert Cuypmarkt bevinden zich op loopafstand. Datzelfde geldt voor het Concertgebouw en de verschillende musea.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.895.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
benedenwoning
Building type
Construction period
1910
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
236 m2
Exterior space attached to the building
28 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
894 m3
Plot size
m2
Contactpersoon

Wim Graal profile image

Wim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
info@graalmakelaardij.nl

Graal Makelaardij

Rapenburg 4
2311 EV Leiden


071 - 51 61 000


info@graalmakelaardij.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us