Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

AMSTERDAM

Minervalaan 34 hs - 1077 PA
€1.350.000 k.k.
foto 1 Minervalaan
foto 2 Minervalaan 34 hs
foto 3 Minervalaan 34 hs
foto 4 Minervalaan 34 hs

View all 35 images

Description

Minervalaan 34hs, 1077PA Amsterdam

Aan een van de mooiste lanen van Amsterdam Zuid bieden wij dit ideale benedenhuis (163 m²) met ruime kelder (41 m²) aan. De woning beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een tuin op het zonnige westen.

Ligging/bereikbaarheid:
De Minervalaan is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt om de hoek van de British School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres (thans) zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling
Eigen entree vanaf de brede stoep, tochtportaal. Statig en vooral ruim trappenhuis met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer en suite heeft aan de achterzijde fraaie open deuren naar de tuin die is gelegen op het zonnige westen. De keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en heeft ook toegang tot de tuin. Toilet met fontein bereikbaar vanaf de hal. Fraai trappenhuis naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde, beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. Vanuit de grote slaapkamer aan de achterzijde is er toegang tot de eigen badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en beschikt over een zitbad met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers aan de voorzijde met fraai zicht op de groene Minervalaan.

Souterrain
Ruim souterrain wat momenteel voorzien is van een wasruimte, ruime kamer en geïsoleerde kamer voor bijvoorbeeld muziek. Deze ruimte is eenvoudig naar eigen wens in te delen.

Minervalaan:
In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Drie laags benedenhuis op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid
- Gebruiksoppervlakte van 163 m² (NEN2580) plus een ruime kelder van 41 m²
- Stahoogte kelder bedraagt ca. 1.95m onder de balk en 2.07m tussen de balk
- Tuin op het zonnige westen
- Praktische opbergschuur in de tuin
- Balkon op het westen
- Vier slaapkamers, twee badkamers
- Ruime kelder met veel mogelijkheden
- Rijksmonument
- Gelegen op erfpacht, AFGEKOCHT tot 15-01-2052!
- Kleine en gezonde VVE, professioneel beheer door TEL
- Servicekosten bedragen €276,67 per maand
- Schilderwerk uitgevoerd in 2018
- Parkeren volgens vergunningsstelsel, twee vergunningen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.350.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
benedenwoning
Building type
Construction period
1929
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
204 m2
Exterior space attached to the building
5 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
700 m3
Plot size
m2
Contactpersoon

Wim Graal profile image

Wim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
info@graalmakelaardij.nl

Graal Makelaardij

Rapenburg 4
2311 EV Leiden


071 - 51 61 000


info@graalmakelaardij.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us