Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest prestigieuze NVM woningmakelaars uit het hoge segment door geheel Nederland, om uw bereik en belangen nog beter te kunnen behartigen. Voor meer informatie omtrent al onze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

AMSTERDAM

Eerste Helmersstraat 56 3 - 1054 DJ
€2.650 p.m.
foto 1 Eerste Helmersstraat
foto 2 Eerste Helmersstraat 56 3
foto 3 Eerste Helmersstraat 56 3
foto 4 Eerste Helmersstraat 56 3

Bekijk alle 38 afbeeldingen

Description

Eerste Helmersstraat 56-boven, 1054 DJ te Amsterdam.
Bijzonder goed ingedeeld, ruim dubbel bovenhuis (ca. 95m²) met twee slaapkamers en een dakterras met een fantastisch uitzicht gelegen in de gezellige Helmersbuurt, vlakbij het Vondelpark. Het appartement is zeer nette staat van onderhoud en wordt volledig gemeubileerd aangeboden.

Bereikbaarheid/ligging:
Deze woning is zeer centraal gelegen op de rand van de Jordaan en Oud West. Kenmerkend voor deze buurt zijn de mooie straten en de vele leuke restaurants en cafés met gezellige terrasjes. De Jordaan, het Leidseplein, de PC Hooftstraat en het Vondelpark op loopafstand, evenals het openbaar vervoer. Maar ook de Ring A10 is gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De masterbedroom en de tweede slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde. Beide slaapkamers beschikken, net zoals de overloop, over praktische en mooi afgewerkte inbouwkasten. De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en beschikt over een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Vierde verdieping
Overloop met toilet, wasmachinekast en toegang tot de woonkamer middels fraaie stalen deuren. De lichte woonkamer heeft zowel aan de voor-, als aan de achterzijde ramen aan alle kanten. Aan de achterzijde bevindt zich de luxe open keuken met kookeiland en met alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits Pitt cooking, combi-stoomoven, combi-oven met warmtelade, vaatwasser, wijnklimaatkast, koelkast met bio-fresh lade en vriezer met ijsblokjes vak.
Vanaf de vierde verdieping is er middels een open trap toegang tot het dakterras met dakhuis. Het dakterras beschikt over een verwarmd zitgedeelte, luxe barbecue en zowel een water- als elektra aansluiting en vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over de stad.

Helmersstraat:
Jan Frederik Helmers (1767-1813), Amsterdamse makelaar, die zich aan de letteren wijdde; schreef onder andere ‘De Hollandse Natie (1813). Het tweede gedeelte van de Eerste Helmersstraat lag tot 1896 in de gemeente Nieuwer-Amstel en heette toen Hofdijkstraat. Het begin van deze straat was oorspronkelijk een kort zijstraatje van de Nassaukade en droeg de naam Sophiapark. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 95 m² (NEN rapport aanwezig)
- Dakterras van ca. 24 m²
- Volledig gemeubileerd
- Exclusief GWE
- Op 50 m om de hoek een populair speelplein voor kleine en jonge kinderen
- Dicht bij basisscholen in Oud-West en Oud-Zuid
- Twee maanden borgsom
- Minimale contractduur van 12 maanden
- Volledig dubbelglas
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering per 1 januari 2019


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership
price
€ 2.650 p.m.
Status
Beschikbaar
Acceptance
per datum
Construction
Kind of house
bovenwoning
Building type
Construction period
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
95 m2
Exterior space attached to the building
25 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
292 m3
Plot size
m2
ContactpersoonWim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
info@graalmakelaardij.nl

Graal Makelaardij

Rapenburg 4
2311 EV Leiden


071 - 51 61 000


info@graalmakelaardij.nl

For any further questions please contact us