Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest prestigieuze NVM woningmakelaars uit het hoge segment door geheel Nederland, om uw bereik en belangen nog beter te kunnen behartigen. Voor meer informatie omtrent al onze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

AMSTERDAM

J.J. Cremerplein 4 III - 1054 TK
€1.050.000 k.k.
foto 1 J.J. Cremerplein
foto 2 J.J. Cremerplein 4 III
foto 3 J.J. Cremerplein 4 III
foto 4 J.J. Cremerplein 4 III

Bekijk alle 41 afbeeldingen

Description

J.J. Cremerplein 4 III & IV, 1054 TK te Amsterdam
Zeer licht en sfeervol dubbel bovenhuis (ca. 163 m²) met zonovergoten dakterras. Het appartement ligt op een hoek en heeft enerzijds een prachtig weids uitzicht over het onlangs opnieuw ingerichte J.J. Cremerplein en kijkt anderzijds vrij de Rhijnvis Feithstraat en de Eerste Helmersstraat in.
Het appartement is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd en verkeert in een uitmuntende staat.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in het populaire deel van Oud West, op steenworp afstand van het Vondelpark, de Overtoom, de Jan Pieter Heijestraat en de Amstelveenseweg. Het J.J. Cremerplein is een rustig, maar vooral groenrijk en kindvriendelijk plein in een gezellige buurt met veel restaurantjes, koffietentjes, traiteurs en de hippe “De Hallen”. Ook vindt u vlakbij de mooie Sports & Health club 'David Lloyd', meerdere supermarkten (o.a. Albert Heijn) en de Ten Katemarkt. Openbaar vervoer is om de hoek (Lijn 1 op de Overtoom) en de ringweg A-10 is binnen enkele minuten per auto bereikbaar.

Indeling:
Tweede etage:
Eigen opgang.

Derde etage:
Zeer ruime – en lichte woonkamer met rondom fraaie raampartijen en een sfeervolle erker. Aan de achterzijde bevindt zich een luxe open keuken met bar, voorzien van alle inbouwapparatuur. In de hoek aan achterzijde is een balkon. Separaat toilet.

Vierde etage:
Ruime overloop. Op de etage zijn 4 zeer courante slaapkamers. De masterbedroom heeft toegang tot een fraaie badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Tweede badkamer bereikbaar vanaf de overloop. Separaat toilet. Bergkast met wasmachine-/drogeraansluiting.

Dak huis met pantry, voorzien van wasbak en ijskast. Vanuit het dak huis heeft u toegang tot het fraai aangelegde dakterras.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 163 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
- Volledig gerenoveerd in 2015
- Fraai aangelegd dakterras
- 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers
- Gezonde VvE bestaande uit 3 leden
- Servicekosten: € 155,- per maand
- CV-installatie
- Zeer ruim elektraplan
- Volledig dubbel glas
- Fraaie (geïsoleerde) houtenvloer door het gehele appartement
- Gemeentelijke erfpacht: afgekocht tot 15-05-2036
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.050.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
bovenwoning
Building type
Construction period
1912
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
163 m2
Exterior space attached to the building
28 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
537 m3
Plot size
m2
ContactpersoonWim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
info@graalmakelaardij.nl

Graal Makelaardij

Rapenburg 4
2311 EV Leiden


071 - 51 61 000


info@graalmakelaardij.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us