Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

WARMOND

Hyacintenlaan 6 K5 - 2361 LP
€ 775.000 v.o.n.
foto 1 Hyacintenlaan

Contactpersoon


Wim Graal profile image

Wim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
admin@graalmakelaardij.nl

Description

Zelf je eigen droomwoning bouwen?

Jullie rustige plek in een drukke wereld. Dat kan gewoon.

Heb je zelf veel inspiratie en weet je wellicht al precies hoe jouw droomwoning eruit moet komen te zien? Pak dan deze kans en ga met je plannen aan de slag op deze prachtige kavel. Je hebt hier een unieke mogelijkheid om alles zelf te bepalen uiteraard binnen de kaders van het beeldkwaliteitsplan.

Kies je voor één van deze prachtige kavels in Poelméér, dan profiteer je van zowel het stedelijke gebruis als het groene karakter. Warmond ligt immers ter hoogte van Leiden op 15 tot 20 minuten van Den Haag, Schiphol én de Amsterdamse Zuidas – ideaal dus! Liever reizen met de trein? Ook dan is de bereikbaarheid van jullie nieuwe woning bijzonder goed.
Vlakbij Poelméér ligt NS station Sassenheim waar je in no-time de trein naar Den Haag, Schiphol of Amsterdam pakt. Centraler kan bijna niet! Daarbij is jouw nieuwe bouwkavel omgeven door water en groen. Eenmaal thuis lijken bovengenoemde steden dus mijlenver en wanen jullie je in de ideale woonomgeving.

Dus, zie jij jezelf op een van deze schitterende ruime kavels aan het water straks jouw eigen huis bouwen, compleet naar jouw wensen? Neem dan contact op met de makelaar en vraag het kavel-paspoort aan met nadere informatie over de mogelijkheden op deze locatie.

Contactpersoon


Wim Graal profile image

Wim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
admin@graalmakelaardij.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 775.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Building type
Construction period
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
m3
Plot size
m2
Contact us

Graal Makelaardij

Rapenburg 4
2311 EV Leiden


+31 (0)71 - 51 61 000


admin@graalmakelaardij.nl

VIDEOS

Video Hyacintenlaan 6 K5

PHOTOS