Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

UTRECHT

Maliebaan 43 - 3581 CD
€ 2.450.000 k.k.
foto 1 Maliebaan

Contactpersoon


Wim Graal profile image

Wim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
admin@graalmakelaardij.nl

Description

Dit is een unieke kans op een bijzonder royaal woonhuis met praktijk-/werkruimte in het souterrain aan een van de voornaamste lanen van Utrecht. Natuurlijk kunt u ook het gehele pand bewonen!

De fraaie ligging, de breedte van deze ‘notariswoning’ in combinatie met het enorme gebruiksoppervlak van 422 m² en de grote, zonnige achtertuin (maar liefst ca. 42 meter diep) bieden u alle mogelijkheden om te resideren in de stad. Het hele pand is recent tot in de puntjes, met hoogwaardige materialen gerenoveerd, gemoderniseerd en afgewerkt met behoud van de originele details.

Zodra u binnenkomt staat u bij een statige bordestrap met een fraaie zwart stalen pui naar een royale, lichte hal met een imposant trappenhuis naar alle vier de verdiepingen.

De woonkamer aan de voorzijde ligt hoog boven geparkeerde auto’s en dat geldt ook voor de separate studeerkamer, waardoor u een prachtig vrij uitzicht heeft over de Maliebaan. Aan de achterzijde van de bel-etage is recent een eetkeuken met kookeiland, voorzien van alle denkbare apparatuur, van ruim 42 m² gerealiseerd. Via een tweetal dubbel openslaande deuren heeft u toegang naar een royaal terras die op haar beurt over een trap naar de tuin beschikt. De parkachtig aangelegde tuin biedt veel privacy en door de diepte van de tuin kunt u de hele dag genieten van de zon.

In het souterrain bevindt zich een volledig nieuwe en ongebruikte praktijkruimte met onder andere een ontvangst- en wachtruimte en vier (behandel)kamers. Een prachtig detail is de grote oude originele kluis onder de trap.

Op de eerste en tweede verdieping liggen 7 grote slaapkamers en twee moderne badkamers. De overloop van de tweede verdieping is voorzien van een lichtstraat, recent vernieuwd met gehard glas. Vanuit de masterbedroom op de eerste verdieping aan de achterzijde bereikt u een groot balkon. Alles in dit huis is royaal! De overloop van de tweede verdieping is voorzien van een ruimtelijke lichtstraat. Deze is volledig teruggebracht in de oude glorie waardoor het trappenhuis bijna museaal aandoet.

De woning ligt aan de statige Maliebaan, aan de kant van het park Lepelenburg. Alle denkbare voorzieningen bevinden zicht direct in de buurt: de Nachtegaalstraat en Burgemeester Reigerstraat met diverse kleinschalige winkels, cafés en restaurants, de historische binnenstad en het Centraal Station. Kortom, een fantastische locatie.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte van maar liefst 422 m²;
- karakteristiek herenhuis met veel originele details;
- de gehele woning is recent grondig gerenoveerd, volledig voorzien van dubbel glas en muurisolatie;
- het betreft een beschermd stads- of dorpsgezicht;
- uitermate geschikt voor praktijk aan huis;
- zeer diepe tuin op het zuidoosten met veel privacy;
- de woning is voorzien van een alarminstallatie en airconditioning;
- notariskeuze verkoper (Mol Notariaat Amsterdam);
- oplevering in overleg.

Contactpersoon


Wim Graal profile image

Wim Graal
Real estate agent

+31 6 41 19 42 01
admin@graalmakelaardij.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 2.450.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Herenhuis
Building type
tussenwoning
Construction period
1889
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
422 m2
Other indoor space
2 m2
Exterior space attached to the building
34 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1682 m3
Plot size
530 m2
Download brochure
Contact us

Graal Makelaardij

Rapenburg 4
2311 EV Leiden


+31 (0)71 - 51 61 000


admin@graalmakelaardij.nl

VIDEOS

Video Maliebaan 43

PHOTOS